|
|
|
||||
| Genel Sohbet | |
| |
|
| Yazan | Mesaj |
|
Superlative
Site Yöneticisi
a.k.a F1_Häkkinen Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 2200 |
![]() Konu: Millet nerdesiniz :)Tarih : 28 Eylül 2007 Saat 06:58 |
|
Biliyorum siteyide siz dostlarimida cok ihmal ettim. amerikda binbi sorunla bogusurken pek cok seyi ihmal ediyorum kusura bakmayin. Texastan tekrar New Jerseye donecegim buralari pek sevmedim. Araba ile 2000 millik bir yolculuk beni bekliyor. Gorusmek uzere
UnSeen abi nerelerdesin email atiyorum sana eline gecmedi mi ? Nasil keyifler ? Haziranda kismetse gelecegim tatile.
|
|
|
|
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
onurdesign
Forum Yöneticisi
Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2004 Aktif Durum: Offline Mesajlar: 255 |
![]() Tarih : 01 Ekim 2007 Saat 05:14 |
|
Merhaba Kaan abi, özledik seni baya uzun zaman oldu konuşmayalı :) Keyifler idare eder. Hayırlı yolculuklar :)
Eski günleri özlüyorum vallaha :)
Vakit buldukca forumla ilgileneceğim. Bu aralar hepimiz bir köşeye dağıldık.Umarım tekrar bir araya geliriz eski günlerdeki gibi.
Kendine iyi bak. Düzenleyen : onurdesign - 01 Ekim 2007 Saat 06:59 |
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
atesim
Forum Yöneticisi
Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 121 |
![]() Tarih : 04 Ekim 2007 Saat 12:19 |
|
Herkese Selam
Kaan gerçekten özlettin kendini
gerçi bende neredeyse hiç yokum çalıştığım şirket büyüyor ve aşırı işim çıkıyor ve paket programına geçiş vs...
inanın başımı kaldıramıyorum senelik iznimi bile kullanamadım dogru düzgün birde vurdum duymaz insanlarla uğraşmaktan kafayı sıyırmak üzereyi neyse fazla yazmak istemiyorum yazdıkça sinirleniyorum.
kendinize çok iyi bakın arkadaşlar
|
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
||
Forum Atla |
Siz yapamazsınız bu foruma yeni konu gönderme Siz yapamazsınız bu forumda bir konuyu yanıtlama Siz yapamazsınız bu forumda bir mesajınızı silme Siz yapamazsınız bu forumda bir mesajınızı düzenleme Siz yapamazsınız bu forumda bir anket oluşturma Siz yapamazsınız bu forumda bir ankete oy verme |
|
|
||
|
Copyright ©2004-2010 - KnowHow
| Bilgi Paylaşım Platformu
|
||
|
www.knowhow.gen.tr’ de yayınlanan
her türlü yazı ve materyal, münhasıran www.knowhow.gen.tr’ nin
malıdır. Yazılı izin olmadan kullanılamaz. Alıntılarda kaynak belirtmek