|
|
|
||||
| Yönetimden Duyurular | |
| |
|
| Yazan | Mesaj | |
|
Superlative
Site Yöneticisi
a.k.a F1_Häkkinen Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 2200 |
![]() Konu: Site genelinde guncellemeTarih : 04 Mayıs 2009 Saat 23:39 |
|
|
5 yillik bir siteyiz ama ne yazikki cok fazla site ile ilgilenemedik aradan gecen son 2.5 yildir. Gectigimiz haftadan bu yana sitedeki bozuk linkleri ve toolari elden gecirdim. Su an sitemiz daha verimli bir sekilde calisiyor. Onerilerinizi forum araciligiyla bizimle paylasabilirsiniz, |
||
|
||
Kayıtlı IP |
||
|
grafitus
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2009 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 3 |
![]() Tarih : 27 Ağustos 2009 Saat 18:54 |
|
|
Merhaba.
Araçlardaki güncel Firefox sürümlerinde (3.5.x) çalışmayan eklentiniz üzerine bu fikrimi belirtmek istiyorum: Mâlumunuz İnternetExplorer 7-8 ile arama kutucu eklendiği İE'ye. Oraya siteye girildiğindiğinde öneri yaptırtıyoruz ve kullanıcı arama motorlarına KnowHow'u da eklemek isteyebilir. Bunu da ufak bir kodlama ile yapabiliriz. Hatta ben yaptım: iemotor.xml adıyla kaydedip, sunucuya yolluyoruz:
Bunu da sayfamızın <head></head> tagları arasında münâsip gördüğümüz yerine tıkıştırıyoruz
Bu kadar ![]() Düzenleyen : grafitus - 06 Ekim 2009 Saat 18:59 |
||
|
||
Kayıtlı IP |
||
|
Superlative
Site Yöneticisi
a.k.a F1_Häkkinen Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 2200 |
![]() Tarih : 13 Eylül 2009 Saat 14:52 |
|
|
Merhaba grafitus, kkkonnu uzerinde calisacagiz. Bilgi ve kod icin cok tesekkurler.
|
||
|
||
Kayıtlı IP |
||
|
grafitus
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2009 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 3 |
![]() Tarih : 27 Kasım 2009 Saat 18:38 |
|
|
Merhaba,
Öncelikle iyi bayramlar... Madem site genelinde güncelleme var. Alt yapı değişikliği de dereklidir diye düşüyorum. Hem de site 5 yıllık. Yani eski-güncel olmayan bilgiler çoğunlukta... Şu anki forumu başka bir alanadına ekleyip, burayada sil baştan WebWizForum'dan daha iyi bir sistem olan SMF yada vBulletin gibi hızlı bir PHP betik. Yanınada da özel olarak yazılmış, portal sayfaları, haber sistemi, RSS besleyicisi gibi sistemler daha iyi olur düşüncesindeyim.
Birde bilginin çıkar amaçları için saklanmadığı bir siteye alt yapısını hazırlamada ve içerik paylaşımında yardımcı olmak isterim... İyi çalışmalar, - grafitus. Düzenleyen : grafitus - 27 Kasım 2009 Saat 18:43 |
||
|
||
Kayıtlı IP |
||
|
||
Forum Atla |
Siz yapamazsınız bu foruma yeni konu gönderme Siz yapamazsınız bu forumda bir konuyu yanıtlama Siz yapamazsınız bu forumda bir mesajınızı silme Siz yapamazsınız bu forumda bir mesajınızı düzenleme Siz yapamazsınız bu forumda bir anket oluşturma Siz yapamazsınız bu forumda bir ankete oy verme |
|
|
||
|
Copyright ©2004-2010 - KnowHow
| Bilgi Paylaşım Platformu
|
||
|
www.knowhow.gen.tr’ de yayınlanan
her türlü yazı ve materyal, münhasıran www.knowhow.gen.tr’ nin
malıdır. Yazılı izin olmadan kullanılamaz. Alıntılarda kaynak belirtmek